Start bouw maart 2021

Nog enkele te koop!

xentraal
kantoorlofts
Stationspark II
Sliedrecht
xentraal
kantoorlofts
Stationspark II
Sliedrecht
Kantoorloft Manhattan
Xentraal
Kantoorlofts xentraal

De naam dekt de lading. Een betere ligging is nauwelijks denkbaar met een uitstekende bereikbaarheid middels openbaar vervoer en auto.

Met project xentraal voegen we bovendien een nieuwe dimensie toe aan het begrip ‘kantoorloft’. Uitdagend, voor een onderscheidende invulling van je werkplek. En transparant, door veel gebruik van doorkijk.

De kantoorlofts in project xentraal zijn afzonderlijk te koop. Je hebt bij de verticale opsplitsing keuze uit een oppervlakte van 120 vierkante meter of een veelvoud daarvan. Als eigenaar heb je beschikking over je eigen voordeur, nutsaansluitingen, parkeerplaatsen en energiemeter. Project xentraal voldoet aan energielabel A+.

xentraal-maps
"Een centrale
ligging langs
de A15"
Omgeving

Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Stationspark II ook ruimte biedt aan groen en water. Project xentraal wordt omringd door sloten en groenstroken. Verder drukt met name Station Sliedrecht een nadrukkelijke stempel op het gebied rondom bedrijventerreinen Stationspark I & II.

Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam zijn om de hoek en in de nabije omgeving completeren Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam de stedelijke agglomeratie.

Kantoorloft Manhattan Uptown
Xentraal
Types

De lofts in xentraal zijn verdeeld in drie types: Brooklyn, Queens en Manhattan. Deze types zijn allen verkrijgbaar als casco, downtown-versie en uptown-versie. Waarbij de inrichting van ‘downtown’ uit een basis ontwerp bestaat, en ‘uptown’ uit een luxer ontwerp.

kantoorlofts
Stationspark II
Sliedrecht
xentraal

Meer weten? Bekijk het magazine

Download magazine

Makelaars

Van Vliet logo

Contactpersoon

Pieter Oskamp

Makelaar Xentraal 2


Waltmann

Contactpersoon

Hans van Andel

Makelaar Xentraal 3

© Disclaimer: De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van het websitemateriaal, wijzigingen, maatvoeringen of onvolledigheden kan niet worden aanvaard. De getoonde impressies van o.a. kantoorlofts, terreininrichting, maatvoeringen en technische specificaties zijn slechts bedoeld om een algemene indruk / sfeerbeeld te creëren. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Kennelijke (type) fouten en vergissingen of wijzigingen worden voorbehouden.